Димитър Димитров напусна Арда след само половин ден начело на

...
Димитър Димитров напусна Арда след само половин ден начело на
Коментари Харесай

Шок в Кърджали: Херо напусна Арда след само една тренировка

Димитър Димитров напусна Арда след единствено половин ден отпред на клуба.Във вторник вечер Херо подписа контракт с финалиста за Купата на България. Но внезапно обстановката към него се е обърнала. Според сътрудниците от Труд на Димитров незабавно се е наложило да замине за Бургас по персонални аргументи. Никой не оповестява от какво естество са те, само че управлението на Арда е показало схващане и го е освободило от уговорките. Явно на Херо ще се наложи по-дълго да остане в родния си град.

За последно Димитров води Берое през предишния сезон, само че в края му подаде оставка поради незадоволителните резултати. Много е евентуално Арда да заложи на Георги Чиликов като старши-треньор. Бившият национал напусна Левски, където беше поканен от Станимир Стоилов, с цел да влезе в щаба на Димитров. Досега Чиликов не е бил старши в нито един клуб, само че не крие упоритостите си да стартира и самичък.

Както е известно, финансовата обстановка в Кърджали към този момент не е по този начин постоянна, откакто притежателят и финансов покровител на кърджалии Румен Гайтански се отдръпна от ръководството на кърджалии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР