Димитър Димитров – Херо е сред спряганите имена за нов

...
Димитър Димитров – Херо е сред спряганите имена за нов
Коментари Харесай

Херо: Не е виновен Ясен Петров, нашият футбол е тотално объркан вече години наред!

Димитър Димитров – Херо е измежду спряганите имена за нов селекционер на България. Бургазлията разяснява провалянето на „ лъвовете “ от Грузия с 5:2 и съобщи, че отдавна не е изпитвал наслаждение да следи мачове на националите.

„ Не чаках да загубим, още по-малко с подобен резултат. С оглед положението, в което се намира нашият футбол, не е чак толкоз огромна изненада. Не имам вяра да се стигне до изненади против Гибралтар. Самите резултати демонстрират, че нашият футбол върви надолу и най-много играта. Тя е надалеч по-важна от резултатите. В един мач може да си стигнал до добър резултат, само че това може да е в резултат на шанс и доза късмет, а не на добра игра “, стартира той пред " Мач Телеграф ".

„ Не мисля, че виновността за слабото показване е на Ясен Петров, тъй като нещата не вървят от доста години, не от в този момент. Не е отговорен той, нещата в нашия футбол са тотално комплицирани към този момент години наред. Изход има от всяка една обстановка, само че с цел да се стигне до него би трябвало единодушие. Трябва да има помощ от страна на страната и да има съществени промени във футболния съюз, от които да има резултат. Най-вече в школите на клубовете би трябвало да има развиване и в базите. Там се построяват играчите. Ние фрапантно отстъпваме на европейските модели. Това е доста дълга тематика, която може да се разисква. Не мога да кажа по кое време за последно съм изпитвал приятност от това да следя националния тим. Дори не съм се замислял. Това е било преди много време сигурно. Като резултати имаше такива, когато Петър Хубчев беше отпред, само че мен повече ме впечатлява игровото държание на един тим на терена. "

„ Никой не се е свързвал с мен, в случай че има нещо съществено тогава бих коментирал, само че все още няма “, приключи Херо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР