Димитър Димитров - Херо, е поставил ултиматум на Спартак Варна,

...
Димитър Димитров - Херо, е поставил ултиматум на Спартак Варна,
Коментари Харесай

Херо с ултиматум към Спартак Варна

Димитър Димитров - Херо, е сложил ултиматум на Спартак Варна, с цел да поеме тима след Нова година, оповестява Gong.bg. Опитният експерт, който е чакан на " Коритото " от почитателите на " соколите ", е декларирал пред управлението, че в случай че отборът успее да завоюва общо 10 точки до края на 2022 година, ще се наеме да води тима напролет.

В момента варненци имат 6 пункта, а до края на годината предстоят две гостувания - на Славия и Пирин Благоевград и домакинство на Левски, в които би трябвало да вземат победа и тъждество.

Въпреки ултиматума в Спартак са уверени, че Херо ще пристигна във Варна и при несъблюдение на заложената цел, защото в клуба има план, който си заслужава.

Ако Димитър Димитров се озове при " соколите ", ще желае най-малко шест нови футболисти и след една добра зимна подготовка, спартаклии да могат да стартират мачовете от пролетта със напълно нов тим. За задачата ще бъдат освободени половин тим играчи, измежду които са Сами Ел Анаби, Леандро Мартис, Ибрям Ибрям и Георги Бабалиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР