Димитър Димитров-Херо даде пресконференция преди сблъсъка между Лудогорец и Милан.

...
Димитър Димитров-Херо даде пресконференция преди сблъсъка между Лудогорец и Милан.
Коментари Харесай

Херо преди битката с Милан: Ако не вярвам в победата, няма да съм треньор на Лудогорец

Димитър Димитров-Херо даде конференция преди конфликта сред Лудогорец и Милан. Двубоят от 1/16-финалите в Лига Европа е в четвъртък от 20:00 часа на стадион „ Лудогорец Арена “. Наказани за дуела са Кешерю и Натанаел.

“Надявам се на следващия ден да станем очевидци на добра игра и първокласен дуел. Такъв, какъвто се чака от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, тъй като Милан е голямо предизвикателство. Надявам се на триумф в утрешния мач. Знам, че ще е мъчно, само че оптимизмът не ме напуща.

Естествено, че имам вяра, че можем да победим Милан. Ако не имах вяра, нямаше да съм треньор на този тим. Надявам се шансът и шансът да са с нас на следващия ден. Това дали ще има подценяване от тяхна страна, не мога да кажа. Но се надявам да има, тъй като ще е плюс за нас. Нашите футболисти са на гребена на страстта, това го видяхме още до момента в който се теглеше жребият. Каквото и да си приказваме на следващия ден, страстта ще бъде водеща ", добави още Херо.

„ Гледали сме ги доста пъти, имаме действителна визия за качествата на Милан. Вижда се, че в последните мачове са в напредък. Съперникът играе състезание и ще е в по-добро кондиционно положение от нас. Ние би трябвало да се опитаме с темперамент и себераздаване да компенсираме обстоятелството, че към момента нямаме публични мачове през 2018 година.

Във футбола най-важни са резултатите. Единствено играхме отбранително против Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба. Но да не се отклоняваме. Дали ще има промени, ще разберете на следващия ден. Не желая да разясня авансово. Смятам, че пред лична поблика и това, което чакат от нас, нашият тим ще играе офанзивно ”, приключи експертът./БЛИЦ

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР