Димитър, Деляна и Николас са жертвите на най-вероятния и най-стария

...
Димитър, Деляна и Николас са жертвите на най-вероятния и най-стария
Коментари Харесай

Разкритие! Изплува брутална секс свада в драматичната връзка между Деляна и Димитър ВИДЕО

Димитър, Деляна и Николас са жертвите на най-вероятния и най-стария претекст за закононарушение на света – “любовта” и ревността. Близки до жертвите споделили пред екипа на цялата история.

Тeжкoтo криминaлнo прecтъплeниe e извършeнo в цeнтърa нa Вaрнa, нa първия eтaж в блoк нa ул. “Мaкeдoния”. Основната версия е двойно ликвидиране и самоубийство.

Историята стартира доста обратно във времето. Димитър Емилов Големанов е родом от Варна, на 40 години. Още на млади години не крие русофилските си пристрастия и при възникването на спора в Украйна се записва доброволец – рейнджър в сепаратистите „ Донецка Република “. Взимал е присъединяване и в задачи в азиатски страни.

Там той придобива боен опит и знания за оръжията. Във средите на Варна неведнъж е изразявал познанията си по военно дело и е показвал негово изявление пред френски канал за присъединяване му в боевете.



Отделно се опитва да развива бизнес с две компании “Газ Аналит” и “Г.О Пигмейстър” ЕООД, а през 2019 година записва съдружие “Варна Еко Парк”, в което взе участие и Деляна. Бизнесът му не съумява да се развие, а сдружението внася предложение в Община Варна, което е отхвърлено след митинг на жителите на кв. Галата.

Връзката му с Деляна стартира преди повече от 4 години. През цялото време тя протича бурно, с доста раздели и събирания. В същността на проблемите, които той споделя пред другари, се корени двойствената ориентировка на приятелката му в съкровен аспект и множеството разнообразни сътрудници.

В една от историите, след следващ скандал преди към 3 години, Митко обръсва главата на Деляна. В друга история техните персонални достижения излизат във прочут уебсайт за възрастни и стават притежание и на районните жълти медии.

Деляна е отдадена и ориентирана към нумерология, астрология и други “науки”. Правила е и опити за журналистика в локални уеб сайтове. Участвала е като модел в разнообразни начинания и събития.

Цялата история, довела до съдбовния случай, стартира още през лятото. Митко и Деляна живеят в Морската градина на Варна чартърен. Митко се включва като вложител в печално известния нощен клуб “Контакт” с още двама сътрудници.

След неуспеха на клуба остават голям брой отговорности към Митко, които той не съумява да събере. Както той самичък се показва пред другари: “Ближа рани от лятото”. Малко по-късно следва следващата разлъка с Деляна. Митко на няколко пъти споделя пред другари: “Не ми се живее повече”.



След към 2-3 месеца още веднъж се събират. Тук се намесва и Николас. Николас е кипърец от шведски генезис, който е другар на Митко. Двамата с него стартират да създават идея за празненства по време на пандемията на частни вили. Нико, както го назовават неговите другари, има солидни компютърни умения и взе участие в създаването на уебсайт и интернет маркетинг за акцията.

Апартаментът, в който се е случил съдбовният случай, е употребен точно за оперативки, свързани с активността и празненства. Нико също по този начин има другарка българка, която му оказва помощ в начинанието.

Версията (неофициално потвърдена)

В нощта преди съдбовната преживелица е имало сигнал до полицията за повдигане на звук. Димитър Големанов е участвал на мястото пред блока и по-късно се е прибрал. Големанов получава позвъняване от непосредствен, че Деляна от два дни е в жилището при Нико. Започва преписка сред Нико, Деляна и Митко, която мощно предизвика причинителя.

На сутринта Димитър Големанов НАХЛУВА в парцела с две оръжия – автоматизиран и полуавтоматичен револвер. Заварва Деляна с още едно момиче и Нико, който спи. Последва къс диалог, след което прострелва първо Деляна, по-късно Нико и себе си. Второто момиче, което е участвало и видяло цялата преживелица, в суматохата бяга по долни дрехи от жилището.

Димитър Големанов оставя след себе си щерка на 10 години от някогашната му брачна половинка.

При извършената акция от полицията в жилището на бабата на Митко, който се намира малко по-надолу от съдбовното място, са открити: автомат и три револвера, единият е военен, със заличени номера.

Повече за следствието можете да видите във видеото:



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР