Димитър Бузов е загиналият тази нощ в автомобилна катастрофа. Инцидентът

...
Димитър Бузов е загиналият тази нощ в автомобилна катастрофа. Инцидентът
Коментари Харесай

Собственик на сайт за доставки на храна е загиналият при мелето във Враца

Димитър Бузов е починалият тази нощ в автомобилна злополука. Инцидентът е станал на изхода на Враца на пътя за Монтана. Младият притежателят на " Foodbox " сe движел с „ Мерцедес” S с висока скорост по бул. „ Васил Кънчов”, когато по неразбираеми аргументи напуснал платното и се забил в железен дирек, написа trafficnews.bg.

При удара моторът се е откъснал и изхвърчал настрана от колата. Последвал втори удар в различен дирек преди немската кола да спре. С тежки контузии водачът бил измъкнат от медиците от смачканите ламарини, само че умрял в колата за спешна помощ на път за незабавния център. Загиналият е притежател на няколко компании и е по-големият наследник на Даниел Бузов, издател на врачанския новинарски уебсайт Булнюз.

" Тази вечер в тежка злополука във Враца умря първородният ми наследник Димитър. Загина в обичания си " Мерцедес ". Когато му споделях да кара деликатно, ухилен ми отговаряше, че това е сериозна кола и най-вече да се изкриви някоя ламарина. За страдание през днешния ден това се оказа незадоволително, с цел да му избави живота. Сбогом, сине! ", написа татко му Даниел в обществените мрежи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР