Димитър Бръчков беше преизбран единодушно за лидер на ПП ГЕРБ

...
Димитър Бръчков беше преизбран единодушно за лидер на ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Заслужена оценка! Димитър Бръчков единодушно избран за лидер на ГЕРБ в бастиона на партията - Петрич!

Димитър Бръчков беше избран отново единомислещо за водач на Политическа партия ГЕРБ - Петрич,това стана на провелото се нощес отчетно изборно заседание на партията.
90 членове имаха право на глас на политическия конгрес. 90 гласа получи номинацията на сегашния общински координатор и сполучлив кмет на община Петрич Димитър Бръчков.

Издигната беше и кандидатурата на Георги Динев. Той получи 9 гласа в своя поддръжка. Всяка кандидатура беше подложена самостоятелно на гласоподаване. Съставът на управлението към този момент е 11 души, вместо 9. За секретар беше определена Зорница Авгинова. На събранието беше изработен обширен доклад за активността на Политическа партия ГЕРБ на локално равнище - работа на съветници, на общинската конструкция, на кмета и администрацията. Направена беше поръчка за същата висока интензивност в публичен и политически проект и в бъдеще.

Петрич е градът бастион на партия ГЕРБ. Бръчков потвърди с годините,че е огромен пълководец и стратег и методът, по който води партията в града е повече от сполучлив.. Години наред няма изгубен избор иавторитетът му на партиен водач,никой различен не може да прескочи, макар опитите и латентните дейности на малко на брой партийни функционери.

На последните избори, в изискванията на тежка рецесия и пандемия,Димитър Бръчков направи същинско показно за това по какъв начин се вършат избори и по какъв начин се стимулират партийните членове по време на избори и съумя с тактиката си да вкара в Народното събрание Костадин Стойков.

При избора му доста от интригантите в партията в региона, предричаха крах, защото Стойков не бил прочут и не бил избираем. Бръчков обаче застана твърдо зад него, и водейки състава в вярната посока,реализираха забележителен избирателен резултат и Костадин Стойков -избран поради неговата честност и доверието,което буди у съгражданите си,стана народен представител. Така че напълно предстоящо бе ГЕРБ Петрич да гласоподава още веднъж доверие на Димитър Бръчков. Структурата на герберите в града се оказа доста мощна и сплотена,затова и демонстрират тези резултати. ГЕРБ Петрич се трансформира в емблема на партията в цялата област. Само тук не се чуха крамоли и разделения и не се поддадоха на опитите за разединение. Поздравления за Димитър Бръчков и всички от ГЕРБ Петрич!

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР