Димитър Бербатов застана пред конгреса на БФС и акцентира върху

...
Димитър Бербатов застана пред конгреса на БФС и акцентира върху
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Ще пожелаем успех на победителя

Димитър Бербатов застана пред конгреса на БФС и подчертава върху единството, уважението и бъдещето на българския футбол.

 

„ Както виждате всички ние към момента усещаме предстартова тресчица поради голямото голямо значение на този миг за българския футбол. В продължение на 3 години всички ние се борим за по този начин нужната смяна и денят настъпи. След малко ще ви се даде опция да гласувате и всеки ще направи изборът, който счита за сполучлив.

Аз и моят екип обиколихме страната за трети път, срещнахме се с всички клубове, водихме полемики, диспути, приемахме оферти, бяхме подложени на критика. Но най-важното нещо най-после е, че тази обединеност, която търсихме стартира с вас. Вие сте хората, които вземат решение. Вие сте висшата власт, във ваши ръце е бъдещето на клубовете.

Знам че може да сте обединени, показвали сте го доста пъти. Както ние постоянно сме били обединени – аз, Мартин и Стилян. Стилян е рамо да рамо с мен, както и Мартин. Това би трябвало да покаже силата, която имаме тримата като екип. Трима е по-добре от един. Затова сме дружно толкоз дълго време и ще бъдем дружно. Ще забележим кого ще предпочетете, кой ви е убедил, кой ви е посочил нужното почитание.

В този интервал, в който се води борба за смяна в българския футбол, измежду вас има възрастни хора. Мисля си, че уважението в днешно време значи доста. А ние ви го показвахме 3 години и ще продължим да ви го демонстрираме. Това ви го давам обещание. Това ще го създадем – аз, Стилян и Мартин и екипът, който работи с нас.

Вашето решение е значимо през днешния ден. Това е исторически миг. Вие решавате ориста на българския футбол. На кого ще поверите тази орис. “

Бербатов се обърна на британски език към гостите от ФИФА и УЕФА. Призова ги да се намесят, в случай че видят нещо неправилно в изборната процедура. Завърши с апел към делегатите.

„ Нека играем по разпоредбите, дано по-добрият, по-доблестният да победи и ние ще му пожелаем триумф “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР