Димитър Бербатов взе участие в благотворителен мач в Словения за

...
Димитър Бербатов взе участие в благотворителен мач в Словения за
Коментари Харесай

Димитър Бербатов с гол от дузпа в благотворителен мач в Словения

Димитър Бербатов взе присъединяване в благотворителен мач в Словения за жертвите на наводненията в страната през август и даже се разписа от дузпа. „ Сините “, за които игра Бербатов, победиха „ Червените “ с 5:3 на дузпи след тъждество 1:1 в постоянното време. Двубоят бе във формат две полувремена по 30 минути, а някогашният национал на България се появи в игра от аварийна пейка, като заигра в халфовата линия.

В мача играха още именитият италиански вратар Джанлуиджи Буфон, Андрий Шевченко, Златан Ибрахимович, Паоло Малдини, Луиш Фиго, Звонимир Бобан, Хавиер Санети, Ерик Абидал, Предраг Миятович, Владимир Шмицер, Неманя Видич, Марио Манджукич, Мирослав Клозе, Хамит Алтинтоп и Ведран Чорлука.

Президентът на УЕФА Александър Чеферин провежда събитието и предложения президента на БФС Борислав Михайлов да следи мача на стадион „ Стожице “ от трибуните, само че не е ясно дали той е приел.

Резултатът бе открит в 21-вата минута, когато Ерик Абидал извърши нарушаване в наказателното поле и се стигна до дузпа. Андрий Шевченко се разписа сполучливо във вратата на Джанлуиджи Буфон. В 45-ата минута Златан Ибрахимович също си завоюва дузпа, която самият той извърши и осъществя.

За да бъде излъчен победител се стигна до осъществяване на дузпи. При 11-метровите наказателни удари Димитър Бербатов бе прецизен, както и четирима от неговите съотборници, до момента в който противниковият отбор се разписа едвам на три пъти от бялата точка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР