Димитър Бербатов смята, че бившият му отбор Манчестър Юнайтед е

...
Димитър Бербатов смята, че бившият му отбор Манчестър Юнайтед е
Коментари Харесай

Бербатов: Естествено, че Манчестър Юнайтед има шансове за титлата

Димитър Бербатов счита, че някогашният му тим Манчестър Юнайтед е в борбата за купата с Арсенал и Манчестър Сити, като българинът се надява " алените дяволи " да изненадат всички и да сграбчен трофея. 

" По дяволите, несъмнено, че Юнайтед е в борбата за купата, тъй като е на трета позиция сега. Щастлив съм да ги видя на позицията, в която се намират и към която се движат, само че изключително в тази ситуация с Манчестър Юнайтед и Тотнъм, постоянството е главното качество, от което се нуждаят, в случай че желаят да станат първенци, тъй като Висшата лига е маратон, а не спринт. Трябва да играете непрекъснато добре и даже когато не играете добре, отново би трябвало да знаете по какъв начин да спечелите точките. Това са правили всички първенци на Висшата лига. В момента е толкоз забавно, тъй като Арсенал губи точки, Манчестър Сити губи точки, а Манчестър Юнайтед пълзи зад тях и се надява да изненада всички. Според мен е прекомерно рано да се каже кой ще завоюва купата във Висшата лига този сезон.

" Представете си, в случай че Юнайтед стане първенец? Развълнуван съм от това, което се случва в клуба, поради това по какъв начин се развива, по какъв начин се показва и по какъв начин става все по-добър и по-добър. „ В момента тимът се движи в вярната посока и бих се радвал да го видя да завоюва купата във Висшата лига под управлението на Ерик загар Хаг този сезон, тъй като видяхме доста луди неща във Висшата лига. Ако не завоюва тази година, тогава се надявам, че ще го завоюва през идващия сезон, тъй като в случай че продължи да се усъвършенства отборът, тогава за какво да не се случи? През идващите няколко години желая Манчестър Юнайтед да бъде там, където заслужава да бъде, и това е в първото място ", разяснява той пред Betfred.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР