Димитър Бербатов се завърна в България, след като изтече договорът

...
Димитър Бербатов се завърна в България, след като изтече договорът
Коментари Харесай

Бербатов: Като видиш Гигс, Рууни, Скоулс, Роналдо, получаваш ерекция


Димитър Бербатов се завърна в България, откакто изтече договорът му с Керала и се зае съществено със своята фондация. Българският нападател работи и над записките си.

Големият ни футболист показа в предаването " Събуди се ", че не е не запомнил от кое място е тръгнал и още помни по какъв начин в интерната, с останалите момчета, са събирали трохи, с цел да си създадат филия. Заради всички компликации, през които е минал, споделя, че в този момент се пробва да оказва помощ на надарени деца посредством фондацията си. Тя съществува към този момент 10 години.

Българинът се изрази по доста любопитен метод за това по какъв начин човек се усеща човек, когато попадне в състава на Манчестър Юнайтед: " Като видиш Райън Гигс, Уейн Рууни, Пол Скоулс, Кристиано Роналдо, получаваш ерекция ".

" Горд съм от това, което се случва с фондацията. Уча се на доста неща от децата. Ако и това лято не си намеря тим, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е подготвен за това. Когато приключиш с футбола, дребна част от теб умира.

Не е елементарно да пишеш книга. Като чета написаното, ми хрумват още и още неща, по тази причина несъмнено ще стане доста огромна книга. Нямах футболна топка в Благоевград, имах баскетболна и играех с нея. На махленско равнище. Играеш с по-големите от теб, бутат те, удрят те, ти ревеш, никой не ти обръща внимание. Спомням си времена, в които сме събирали трохите самун, с цел да си създадем филия.

Работата с деца не ми е непозната, ненапълно беше друго, тъй като преподавах тънкости от футбола на деца. Всеки футболист мисли, че може да е треньор, само че това не е по този начин. Много огромни футболисти не са станали положителни треньори и противоположното - хора, които не са играли футбол, са страхотни треньори. Аз съм живял в другите страни и всичко, което го имаме тук, го има и там. Аз съм реалист ", показа Бербатов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР