Димитър Бербатов разкри за натиск от БФС към опозиционно настроени

...
Димитър Бербатов разкри за натиск от БФС към опозиционно настроени
Коментари Харесай

Бербатов: БФС притиска клубове от опозицията

Димитър Бербатов разкри за напън от БФС към опозиционно настроени клубове от Варна, Хасково и Монтана. От щаба на някогашния нападател, който пробва да смъкна Боби Михайлов от власт, настояват, че клубове са притискани да се откажат от декларациите си за привикване на ексклузивен конгрес. Такъв би трябвало да се състои в средата на март. От екипа на Бербатов се борят да го създадат избирателен, като за задачата внесоха подписка.

" За страдание, още веднъж ставаме очевидци на унизително държание от страна на управлението на БФС.

Като цяло, членовете на БФС твърдо отхвърлят да удовлетворят желанията на нерегистрираното управление на футболния съюз. Явно терзанието и стресът от нов избирателен конгрес още веднъж подтикват някои хора да се връщат към старите си способи на работа и унизителни практики. Към нас още веднъж се обръщат за помощ клубовете, посочили храброст да изразят мнение и да упражнят правата си ", се споделя в позицията.

" Клубовете би трябвало да отстояват правата си, да покажат, че са мощни, и в никакъв случай и на никого повече няма да разрешат да ги унижава и използва користно за нечии други, персонални ползи. А ползата на настоящото управление на БФС е пределно явен на цялата футболна общност - да остане на власт колкото може по-дълго, с цел да замита следи от дейностите си в последните години ", добавя Бербатов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР