Димитър Бербатов предупреди Манчестър Юнайтед, че го очаква труден мач

...
Димитър Бербатов предупреди Манчестър Юнайтед, че го очаква труден мач
Коментари Харесай

Митко Бербатов избухна: Какво по дяволите прави Шефийлд Юнайтед на пето място?!

Димитър Бербатов предизвести Манчестър Юнайтед, че го чака сложен мач против Шефийлд Юнайтед довечера. Двубоят е от 13-ия кръг на Висшата лига и стартира в 18.30 часа българско време.

„ Какво по дяволите прави Шефийлд Юнайтед на пето място във Висшата лига, може ли някой да ми изясни това ”, съобщи Митко през един от уеб страниците за спортни залози. След изиграването на част от мачовете от 13-ия кръг отборът се намира на 8-а позиция със 17 точки, с една повече от Манчестър Юнайтед.

„ Оставяйки шегите настрани, те играят в действителност добър футбол, групировката им 3-5-2 е стройна, когато някой ги нападна са доста ефикасни откъм гърба. Те са добър тим и за мен са една от изненадите на сезона ”, продължи Бербо.

„ Разбира се, желая Юнайтед да завоюва, само че от време на време би трябвало да погледнете обстановката от друга вероятност, ще бъде сложен мач и мисля, че двата тима ще вземат по точка ”, сподели още той.

„ Червените дяволи ” завоюваха два от последните си три мача във Висшата лига и сега са на 10-о място. Въпреки това, триумфът довечера би могла да изпрати състава на 5-о място, изпреварвайки Арсенал и Уулвърхемптън./gol.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР