Димитър Бербатов получи похвали за изявите си вчера и от

...
Димитър Бербатов получи похвали за изявите си вчера и от
Коментари Харесай

Треньорът на Керала: С халфа Димитър могат да ни се случат много хубави неща

Димитър Бербатов получи похвали за изявите си през вчерашния ден и от треньора Рене Мюлестийн. Българинът се показа мощно, само че неговият Керала Бластърс направи 1:1 против Мумбай Сити в третия си мач от Супер лигата на Индия. Бившият футболист на ЦСКА действаше като полузащитник.

“Дадох независимост на Димитър в халфовата линия, с цел да може да отвори играта ни - изясни наставникът. - Той е от този вид състезатели, които могат да “четат” играта. Искаме топката да стига до него, тъй като той е спокоен и не я губи. Лесно е да стартираме офанзивите си, когато кълбото е в него. Трябва да имаме поради, че когато футболистите към този момент са по над 30 години, те губят част от своята “експлозивност” на терена. Така че би трябвало да се приспособяват към играта. На фона на видяното от този дуел против Мумбай Сити, считам, че могат да се случат доста хубави неща, когато Бербатов е в центъра. Говоря за това, че той направи няколко отлични подавания.”

Plenty of positives to take away from the game against @MumbaiCityFC but Rene feels it is two points dropped. Read what the gaffer had to say in his post-match press conference. https://t.co/eNG9z7rI66#KeralaBlasters #KERMUM #IniKaliMaarum #LetsFootball pic.twitter.com/H0pHzgfaSL
— Kerala Blasters FC (@KeralaBlasters) December 4, 2017 Следващата среща на Бластърс е посещение на Гоа в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР