Димитър Бербатов няма търпение да види сблъсъка между двама от

...
Димитър Бербатов няма търпение да види сблъсъка между двама от
Коментари Харесай

Бербатов: С нетърпение очаквам сблъсъка между учителя и ученика

Димитър Бербатов няма самообладание да види конфликта сред двама от най-хубавите нападатели в актуалния футбол - Роберт Левандовски и Ерлинг Холанд. Опитният поляк и надареният норвежец излизат един против различен довечера на " Сигнал Идуна Парк " в следващото издание на " Дер Класикер ", което може да се окаже решаващо в борбата за купата в Бундеслигата.

" Като човек, който следи нападателите, не мога да оборвам, че Холанд е на верния път, водещ към величието. Но Левандовски е там от 10 години. Той вкарва голове, прави асистенции и играе тъкмо по този начин, както би трябвало да го прави един нападател. Той е най-хубавият нападател в Европа. Холанд към момента е надалеч от това да му отмъкне короната, само че е на правилния път. При Левандовски не са единствено головете. Той има заложба, която се показва в придвижването му, позиционирането, пространството, което открива, връзката със съотборниците му. В него няма никакъв нарцисизъм. За мен той е като Хари Кейн. Двамата са " деветки ", които могат и да се оттеглен и да оставят на собствен съотборник опцията да се разпише, само че в последна сметка попаденията, които те означават, са черешката на тортата. Специалисти са в това. Той вкарва по 40 гола съвсем всяка година, тъй че кой може да спори.

Винаги е неловко да се изправиш против някогашния си тим, само че в неговия случай това терзание от дълго време е изчезнало.Той е легенда на Байерн Мюнхен. За него това е дерби. Дортмунд е в предишното му.
Ако Байерн победи, това евентуално ще значи завършек на шампионата. Ако Дортмунд завоюва, ще е още по-интересно. Мачът е 50/50, тъй като ще се играе пред празни трибуни. Байерн е задоволително умел тим, който знае по какъв начин да победи даже когато играе неприятно. Надявам се обаче Борусия да завоюва, с цел да направи нещата забавни до самия завършек на сезона. Те имат късмет, защото играят задоволително решително ", счита Бербатов пред betfair. Бундеслига 28 кръг, вторник 26 май  Борусия Дортмунд 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР