Димитър Бербатов не смята, че дългото отсъствие от терена ще

...
Димитър Бербатов не смята, че дългото отсъствие от терена ще
Коментари Харесай

Бербатов: Байерн доказва, че класата е най-важна

Димитър Бербатов не счита, че дългото неявяване от терена ще е огромен проблем пред футболистите. Според него самостоятелната класа е по-важна от физическата подготовка. Най-популярната игра последователно се завръща към естествения си темп след 2-3 месеца пауза поради пандемията от ковид, само че има опасения, че за някои това ще е мъчно.

“Смятам, че всичко зависи от качеството (б.р. - на футболистите), което имаш в тима си - съобщи българинът пред The Independent. - Ще ви дам образец с Байерн (Мюнхен), който сега разрушава противниците си, а не като отборът да е подготвен на 100%. Но там имат толкоз доста класа и с лекост реализират нужните резултати. Дори да играят едва - 1:0 и 3 точки. Следя баварците, тъй като сега те са едни от най-хубавите в Европа. Когато разполагаш с толкоз качествени играчи, ще надделееш над съперниците си.”
 Стоичков и Бербатов напред в класацията за най-готините футболисти за всички времена
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед обърна особено внимание на Роберт Левандовски, който към този момент има 46 попадения през сезона - най-вече от всички. “Само го вижте: излиза на терена и незабавно стартира да бележи. Ей по този начин - за наслаждение. Ето за какво считам, че всичко зависи от това какви футболни качества имаш, по какъв начин “четеш” самата игра. Ако в действителност си мощен футболист - като Левандовски или като Хари Кейн, не мисля, че ще имаш някакви проблеми. Убеден съм, че незабавно ще влезеш в темп, тъй като гладът у тези играчи е толкоз голям”, добави Бербатов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР