Димитър Бербатов не се е отказал да се бори за

...
Димитър Бербатов не се е отказал да се бори за
Коментари Харесай

Бербатов: БФС кара клубовете да не обжалват решенията от конгреса

Димитър Бербатов не се е отказал да се бори за президентския пост на Българския футболен съюз (БФС) и да се провежда нов. Това сподели някогашният нападател пред медии. Бербатов се срещна с деца от школата на ЦСКА и описа какви са проектите му.

" Показвам ви декларация, която се популяризира от БФС и с която се задължават клубовете да я подпишат и да кажат, че не желаят да се апелира конгреса. БФС измами и не си съблюдава устава на конгреса, тъй като трябваше да има балотаж. Сега обаче им споделя: " отхвърляйте се от това обжалване, ние ви измамихме, само че ще си продължим, вярвайте ни ".

" БФС се пробва да спре това нещо. Март месец отново има Конгрес. Има точка, че той би трябвало да бъде избирателен. Техният мандат свършва на 18 март ", разяснява Бербатов.

Той изясни, че сега се събира подписка за образуване на нов ексклузивен конгрес. По думите му " тя върви добре ".

" Подкрепата към нас я има на всяко равнище. Всички гледаме към възстановяване бъдещето на футбола. Ще бъдат сюрпризирани какъв брой клубове ще се причислят към нас. Клубовете са разочаровани от тях ".

Бербатов се разгласи за смяна на Устава на БФС и добави, че посланията му са непрекъснати и ясни.

" Очаквам същите неща от БФС. Пак има тласкане, прилепяне: " Вземи тези топки, тази екипировка, пък след това гласувай за нас ". Мисля, че има клубове, които не желаят да одобряват това, което вършим. Оценката на БФС - би трябвало да сложим двойки на доста места. В по-голямо количество са двойките, може да има и тройки някъде, само че не са доста. Да си слагаш шестици на всички места обаче не е добре ", приключи претендентът за президент.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР