Димитър Бербатов напоследък постоянно говори пред камерата кое е достойно

...
Димитър Бербатов напоследък постоянно говори пред камерата кое е достойно
Коментари Харесай

Пълен измекяр! Милионерът Бербатов не си плаща кафето и се пазари за 20 лв. по-малко да кара джет

Димитър Бербатов в последно време непрекъснато приказва пред камерата кое е почтено и кое не е, дава препоръки на младите по какъв начин да живеят и се прави на честен съдник. Всичко това обаче е маска, с която прикрива скъперничеството си.

Голмайстор номер едно във футболната история на националния тим на България се оказа извънредно неприятна персона, която мисли единствено за пари. Това разкри „ опарил ” се от него човек.

Мъж на име Георги Христов разказа в обществената мрежа горчивия си опит във взаимоотношенията си с Митко Бербатов. В заведението, където Георги работел преди време, Бербатов бил клиент. Бившият футболист отказал да си заплати употребяваните от него кафе и сок фреш с аргумента, че е дал подпис на сервитьорката и по тази причина тя би трябвало да го пусне даром.

Георги споделя и различен сходен случай. Тогава той работел на морето, където давал за каране почасово джетове. Бербатов пристигнал и въпреки да е известно, че е милионер, почнал да се пазари за цената. Вместо за 120 лева на час, той желал да кара джета за 100 лева на час.

Думите на Христов по всяка възможност са истина, тъй като Митко е потвърдил, че е доста свидлив човек. Той да вземем за пример към този момент не гостува на никое място по медиите, в случай че съответното предаване не преведе избрана сума по банковата сметка на фондацията му. Това си е живо изнудване от негова страна.

Митко е бил подобен и като по-млад. Сам е признавал, че до момента в който негови съотборници са се забавлявали на открито в почивните си дни, харчейки безумни пари по питейни заведения и дами, той предпочитал да си стои вкъщи и да играе игри на компютъра или да рисува.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Бербатов Бербатов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР