Димитър Бербатов награди таланти на Спартак за четвърто място на

...
Димитър Бербатов награди таланти на Спартак за четвърто място на
Коментари Харесай

Димитър Бербатов награди таланти на Спартак за четвърто място на Кронос Къп

Димитър Бербатов награди гении на Спартак за четвърто място на мощния интернационален шампионат " Кронос Къп ", който се организира в Пловдив. В разногласието за бронзовите оценки дребните “соколи ” отстъпиха на Берое с най-малък резултат от 0:1.

В предварителната група на шампионата " соколите ", водени от Миша Милошевич, записаха две победи – над Славияс 2:0 и Хебър с 2:1, тъждество против Шипка Старс (0:0) и загуба от Дунав Русе (0:1). На четвъртфинала варненци отстраниха Славия и по този начин продължиха към битката за бронза. Златните медали при набор 2011 година завоюваха футболистите на Дунав, които във финала надделяха с 3:1 тима на ДФК Звездичка (Бургас).

Призьорите в шампионата още веднъж бяха наградени персонално от претендента за президент на БФС Димитър Бербатов, който почете шампионата в Пловдив за следващ път.

Индивидуална премия за най-хубав вратар измежду „ соколите ” в този набор получи Виктор Тодоров, който позволи минимум голове в своята врата – единствено два.

В тази възраст участваха 24 тима, измежду които ЦСКА, ПФК Локомотив (Пд), Ботев (Пд), Пирин (Бл) и Раднички (Ниш).

Това е второ присъединяване за Спартак, набор 2011, в този влиятелен интернационален шампионат. В миналогодишното му издание през месец ноември младите очаквания от Варна приключиха на трето място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР