Димитър Бербатов коментира разкритията на Bird за връзката между Борислав

...
Димитър Бербатов коментира разкритията на Bird за връзката между Борислав
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Шокиращо разкритие за топла връзка между БФС и Дан Тан

Димитър Бербатов разяснява разкритията на Bird за връзката сред Борислав Михайлов и Дан Тан, като дефинира новината за „ шокираща “. Кандидат-президентът на БФС прикани проверяващите органи да се заемат със случая и означи ФИФА и УЕФА в обявата си във Фейсбук.

„ Една фотография споделя повече от хиляда думи, една фотография, която потвърждава, че президент на Българския футболен съюз чества в Сингапур с необут на черното тото в света, броени дни преди да подпише персонално контракт с следена от Дан Тан компания за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил проведен за облага от залагания, а не по спортни аргументи “, написа Бербатов в профила си.

Междувременно Боби Михайлов отхвърля да беседва с медиите по този мотив, като само на собствен ред употребява обществените мрежи, с цел да показа тезата си, а точно, че става дума за „ прям донос “. Снимките и документите обаче наподобява, че го уличават в познанството си с Дан Тан, което изцяло опровергава тезата на ФИФА от преди 10 години, че няма забъркани публични лица в уговорения мач.

24 часа след публикуването на материала към момента няма никаква реакция от българската прокуратура или интернационалните антикорупционни органи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР