Димитър Бербатов коментира евентуалния трансфер на Джейдън Санчо в Манчестър

...
Димитър Бербатов коментира евентуалния трансфер на Джейдън Санчо в Манчестър
Коментари Харесай

Бербатов има проблем с трансфера на Санчо

Димитър Бербатов разяснява възможния трансфер на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед. Според него той би бил страхотна облага за " алените дяволи ", само че той регистрира, че е допустимо неговото идване да спре развиването на някои от гениите в отбора.

" Джейдън Санчо би бил необикновен трансфер за всеки тим, в това число за Юнайтед, съобщи Бербатов. Когато имаш толкоз варианти в нахлуване, това се трансформира в първокласен проблем и би трябвало да се взимат сложни решения. Някой би трябвало да остане на пейката и Оле би трябвало да му го заяви.

Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд са се наложили в международния футбол, а Грийнууд заслужава да получи късмет да продължи развиването си, което не ми се желае да бъде спирано. "

Dimitar Berbatov names problem with Manchester United signing Jadon Sancho #mufc https://t.co/BBkfKINIFv
— Man United News (@ManUtdMEN) August 5, 2020
" Всеки знае, че Юнайтед може да си разреши да заплати за Санчо. Ако се случи, клубът би бил удовлетворен, само че е комплицирано. Над 100 милиона лири са доста пари, изключително в сегашната обстановка, само че съм сигурен, че той си коства. Всички в Юнайтед наблюдават този трансфер. Рашфорд познава Санчо по-добре от множеството, защото играят дружно за Англия. Той ще одобри конкуренцията, само че при атакуващите играчи ще се появят подозрения.

Те ще го употребяват и като мотивация. Ако платят рекордна сума за Санчо, никой не чака той да се седи на пейката. Така че, най-малко първоначално той ще е в състава. Не забравяйте, че в един миг Юнайтед имаше Оле, Дуайт Йорк, Анди Коул и Теди Шерингам, а Оле ще си мисли, че може да се оправи със обстановката ", разяснява още някогашният нападател на " алените дяволи ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР