Димитър Бербатов игра цял мач за своя Керала Бластърс при

...
Димитър Бербатов игра цял мач за своя Керала Бластърс при
Коментари Харесай

Бербатов пак се размина с първа победа в Индия

Димитър Бербатов игра цялостен мач за своя Керала Бластърс при домакинското тъждество 1:1 с Мумбай Сити от 3-ия кръг на индийската Суперлига.

Българският нападател се показа на равнище за отбора си, само че напъните му не бяха задоволителни за първи успех от началото на сезона

Срещата стартира чудесно за Керала, който излезе напред в резултата в 14-ата минута посредством Сифнеос. Бербатов взе ефективно присъединяване в офанзивата за попадението, като подаде към Джакичанд, който направи асистенцията. 

В 56-ата минута шансът оказа помощ на Керала, откакто топката се отби в страничната греда на вратата на Пол Рачубка. В 77-ата минута въпреки всичко падна изравнителен гол, дело на Балвант Синг.

В самия завършек на мача домакините останаха с 10 души на терена, откакто Винет беше изпъден с втори жълт картон. Това бе и последната забавна обстановка в дуела. 

Така Керала записа трети следващ хикс в индийския хайлайф и се намира на 7-ото място с 3 точки. Мумбай е с точка повече от отбора на Бербатов на 6-ата позиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР