Димитър Бербатов и половинката му Елена си спретнаха романтична ваканция.

...
Димитър Бербатов и половинката му Елена си спретнаха романтична ваканция.
Коментари Харесай

Бербо заведе Елена в Рим

Димитър Бербатов и половинката му Елена си спретнаха сантиментална почивка. Двамата са в Рим и се любуват на Вечния град. Голмайстор номер едно в историята на националния тим и дамата му отпътуваха за Италия в петък. Това стана 24 часа след 39-ия рожден ден на някогашния нападател на Манчестър Юнайтед. Той е роден на 30 януари.

Тази година Бербо чества непретенциозно в компанията единствено на най-близките си. Но за сметка на това си подари къса почивка. С нея двамата с половинката му означават рождените си дни. Елена е няколко дни след футболната звезда - на 3 февруари. Тя навърши 42 години.

Митко се похвали със заминаването им посредством стори в “Инстаграм. На него двамата с Елена са в аероплан. Тогава Бербатов не разкри накъде са поели. Този път с тях не са дъщерите им - Деа и Елиа. Това е малко сантиментално бягство за двойката.

В един от дните двамата посетиха Пантеона. Бербо си направи селфи пред някогашния древноримски храм, отдаден на всички богове. Понастоящем това е католически храм, отдаден на Богородица и вси светии.
 Ден по-късно - на рождения ден на Елена, най-хубавият български футболист за този век и половинката му бяха на друго наложително за посещаване място от всички туристи в Рим - фонтана Ди Треви. Бербо се наслаждаваше на красивата забележителност, облегнал се на стена наоколо. През това време половинката му се опитваше да си направи съвършеното селфи пред един от най-известните фонтани в света. Тя съумя да си откри свободно от тълпата място и се щракна за спомен.
Вечерта двамата означиха празника в един от най-шикозните заведения за хранене в Рим.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР