Димитър Бербатов и неговият екип излязоха със съобщение в което

...
Димитър Бербатов и неговият екип излязоха със съобщение в което
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов твърди: Подготвя се отлагане на конгреса

Димитър Бербатов и неговият екип излязоха със известие в което настояват, че се приготвя отсрочване на Конгреса на България футболен съюз, който е плануван за 15 март. Според тях клубовете са подложени на напън и закани за да се подпишат за отлагането на Конгреса.

Ето какво гласи цялостното известие от " Р-Еволюцията е тук ":

" Наглостта на Борислав Михайлов и доближените му няма граници.

Започнахме срещите си за полемики с футболните клубове по отношение на конгреса на БФС на 15 март 2024 г. За страдание, до нас доближи информация от няколко източника, че се приготвя отсрочване на конгреса!

Разчитайки още веднъж на изпитаните си способи от предишното, а точно напън и закани, Михайлов има намерение да изнуди оптимален брой клубове да изискат с подписка отлагането на конгреса.

Разбира се, задачата е една - да не бъде определено ново управление на БФС, да мине време и евентуално още веднъж да отдръпна оставката си и да се опита да се завърне отпред на футболния съюз.

Призоваваме футболните клубове да не се поддават на планувания напън и да не подписват нищо. Има конгрес, призован от Изпълнителния комитет и вписан в Търговския указател по отношение на подадената от Михайлов оставка.

Този конгрес би трябвало да избере ново управление на БФС.

Този конгрес ще постави финален завършек на това управление на БФС, довело футбола ни до унизително положение - невиждано в историята.

Този конгрес ще избере ново управление и ще бъде сложено по този начин мечтаното от цялата общност ново начало.

Този конгрес би трябвало да бъде извършен и това зависи от клубовете.

Бъдете смели, бъдете част от това ново начало и не позволявайте на Михайлов и кликата му да ви употребят за следващ път за лични потребности.

Не се поддавайте на напън и не подписвайте нищо - не трябва да бъде правена никаква подписка, за каквато ви натискат.

Михайлов се подигра с волята на клубовете, които на два пъти събраха подписи за свикването на ексклузивен избирателен конгрес, като пренебрегва безпардонно това тяхно предпочитание. Сега се пробва да принуди клубовете да вършат подписка с безумни причини и те самите да спрат хода на смяната, която желаят.

Заради прекъсването на тази смяна Михайлов изключи съвсем една трета от членовете на БФС, с цел да остане на власт, с цел да продължава да безчинства и влачи футбола ни към нови и нови дълбини ".
 Бербатов: Футболът ни е отишъл в канавката, ще спечелим борбата
Бербатов: Футболът ни е отишъл в канавката, ще спечелим борбата

" Оттеглих се от националния тим, тъй като съм видял накъде отиват нещата "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР