Димитър Бербатов и неговият екип готвят някои революционни промени, но

...
Димитър Бербатов и неговият екип готвят някои революционни промени, но
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бербатов променя Купата на България, ако спечели...

Димитър Бербатов и неговият екип готвят някои революционни промени, само че това ще се осъществя, в случай че завоюват Конгреса на БФС на 15 март. В петък българският футбол има късмет да потегли в нова посока, само че дали ще стане, зависи от гласоподавателите. Една от промените, които се готвят в Устава, ще е обвързвана с шампионата за Купата на България, научи Lupa.bg.

Триото някогашни национали - Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров, както и другите хора от техния щаб - Бойко Величков и Михаил Александров, са подготвени на всичко, с цел да трансформират статуквото и да възродят родния футбол. Именно това е и повода да желаят да създадат структурата на конкуренцията за националния трофей по британски пример, а точно - по-нискоразредните тимове да са домакини в срещите против елитните клубове.

Така ще има по-голяма конспирация, а в регионите на по-малките тимове ще има празник и още по-голям интерес, стадионите ще са цялостни, ще има и повече доходи от билети, от телевизионни права и ще се получи същинска борба сред Давид и Голиат. Така и възможностите на по-малките да продължат по-напред, ще са по-големи.

Високопоставените тимове ще би трябвало да поемат и разноските на съдии и делегати, а не от отбора-домакин в тази ситуация.

Екипът на Бербатов ще обърне и повече внимание на учебния и аматьорски футбол, защото проблемите са доста и граничат с нещастието. Отдавна не се следят треньори, които обикалят из учебните дворове, само че и това си има пояснение - просто няма деца, които да ритат топката. Занемарени са и учебните шампионати, много от тимовете, които пък вземат участие, от време на време мъчно намират 11, с които да скалъпят един тим.

Както по-рано Lupa.bg ви осведоми - от управлението на БФС, което към момента е на власт, се пробват по всякакъв начин да вземат преднина пред своите критици и съперници. Настояват за тъмни стаи при гласуването, както и да няма представители на клубовете при преброяването на бюлетините.

Преди дни нашата медия само ви осведоми, че в разнообразни региони на България се лобира доста за кандидатурата на Георги Иванов - Гонзо, а всичко това е добре подплатено и с куфарчета с пари. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР