Димитър Бербатов гостува в родното си училище в Благоевград -

...
Димитър Бербатов гостува в родното си училище в Благоевград -
Коментари Харесай

Бербатов се върна в старото си даскало

Димитър Бербатов гостува в родното си учебно заведение в Благоевград - поканен за откриването на негова непрекъсната фотоизложба, която да въодушевява децата и да зарадва актуалните възпитаници в 7-о СУ “Кузман Шапкарев ”, а получил изненада, която провокира сълзи от благополучие в очите на майка му Маргарита Бербатова и изключителни страсти за голмайстор №1 в историята на националния тим на България.

Бербатов и майка му бяха посрещнати по остарял български бит с питка, само че украсена с футболни претекстове.

Последва откриването на фотоизложбата “По моя метод ”, основана по самодейност на асоциация “Докосни дъгата ” и ръководителя ѝ доктор Денислава Ангелова. Експозицията заема централно място в ритуалната зала на учебното заведение, която е кръстена

Това е втората сходна галерия за първия българин, първенец и голмайстор на Англия. Първата експозиция “По моя метод ” е ситуирана в Средно учебно заведение “Иван Вазов ” в Плевен.

Бербатов зарадва малчуганите в 7-о приблизително учебно заведение " Кузман Шапкарев " в Благоевград, като влезе в класните стаи там, откъдето потегля към върховете на международния футбол.

Бербатов седна и на чин в родното си учебно заведение, до момента в който посещаваше стаи, с цел да зарадва учащите малчугани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР