Димитър Бербатов едва се върна в България и вече бе

...
Димитър Бербатов едва се върна в България и вече бе
Коментари Харесай

Бербо с 3 нарушения на пътя за ден

Димитър Бербатов едвам се върна в България и към този момент бе засечен да прави нарушавания на пътя. Спортистът бе заловен да кара с джиесем в ръка и да гази пътната маркировка, видя HotArena.

Само за ден, Бербо направи три нарушавания. Около обяд на 6 март, той се появи в първокласното си бентли отвън охраняваното си имение и мина през цялата столица до центъра. На два пъти Бербатов направи идентични нарушения–не съблюдава пътната маркировка.

В първия случай футболистът от лента за напряко, зави надясно с включен мигач, а във втория от лента за наляво мина в дясното платно, още веднъж давайки мигач.

В следствие Бербатов бе сниман да кара с телефон в ръка. Неизползването на хендсфрий по време на шофиране води до санкция от 50 лева и лишаване на шест контролни точки. С фиш за 30 лева пък се санкционира неспазването на пътна маркировка.

След нарушаванията Бербатов паркира в центъра на София, пред офис на компания за недвижими парцели. Целта на визитата не е ясна, само че не за първи път той посещава въпросната компания.

Междувременно мениджърът на футболиста съобщи, че Бербо няма да играе в български тим. Той прикани да се даде успокоение на клиента му след индийската случка.

На въпрос дали Бербатов ще се върне в Индия, Емил Данчев съобщи, че клиентът му е експерт и където е подписал контракт там би трябвало да играе и да прави работата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР