Димитър Бербатов е сред малкото български футболисти, които успяват да

...
Димитър Бербатов е сред малкото български футболисти, които успяват да
Коментари Харесай

Коя е жената в живота на Димитър Бербатов и защо не иска светско внимание?

Димитър Бербатов е измежду дребното български футболисти, които съумяват да запазят в загадка персоналния си живот. Медиите следяха с интерес както футболната му кариера, по този начин и кои са дамите в живота му. Към момента той е татко на две дъщери. 

Димитър Бербатов се включва измежду гостите в  " Мача на вярата ". Събитието е проведено от фондацията на Стилиян Петров. Всички средства от събитието ще бъдат дарени на лечебни заведения в България и на хора, лекуващи се от рак. 

Елена Щилянова е с три години по-голяма от Бербатов. Двамата се срещат през 2006 година в  столично заведение, което е едно от обичаните на футболните национали. По това време тя била студентка в УНСС.

Според разнообразни източници приятелите на Бербатов харесват Елена и я дефинират като " скромна " и " земна ". 

Често медиите я назовават " Хубавата Елена ". 

За пръв път тя се появява с него на светско събитие през 2017 година на благотворително събитие, проведено от футболиста. Тогава дружно с тях са както двете им деца, по този начин и майката на Бербатов. 

" Щастлив съм, че имам 3 дами вкъщи " - показа футболистът преди време във връзка 8 март. 

Димитър Бербатов и Елена имат две дъщери.

 

През 2009 година се ражда първото им дете – Деа. 2012 година идва с още едно благополучие за фамилията. Нейното име е Елиа, напомня LadyZone. 

Футболистът от време на време споделя фотоси с дъщерите си в профила си в Инстаграм. Елена обаче съвсем не се вижда в фрагментите. Нейното предпочитание е да заобикаля изяви пред медиите и Бербатов поддържа решението й. 

Бербатов взема решение домашни със своите дъщери на 9 и 12 години:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР