Димитър Бербатов е готов да продължи кариерата си в Берое,

...
Димитър Бербатов е готов да продължи кариерата си в Берое,
Коментари Харесай

Бербатов бил готов да подпише с "Берое"

Димитър Бербатов е подготвен да продължи кариерата си в " Берое ", оповестява " Тема спорт ". Според информацията договорът му ще е до Нова година, само че ще бъде отворен, като ще може да бъде удължен.

Още предходната седмица кметът на Стара Загора Живко Тодоров сподели, че клубът ще опита да притегли Бербатов. " Надявам се Бербатов да подпише с " Берое ". Знам, че ще има такова предложение към него от страна на управлението на клуба. Вече дали ще се съгласи зависи единствено от него ", сподели Тодоров пред " Тв Стара Загора ".

Бербатов се приготвя с тима и игра за " Берое " в другарската среща със " Славия ". Той вкара победния гол в последните секунди на срещата.

В основата на наличието му е " Берое " е близостта му с новия треньор на старозагорци Александър Томаш и треньорския му щаб.


© LAP.bg

Бербатов е доста непосредствен с треньора на " Берое " Александър Томаш (вляво) и треньорския му екип

Бившият футболист на ЦСКА и " Манчестър юнайтед " съобщи неотдавна, че възнамерява да приключи кариерата си, в случай че не получи действителни предложения до края на лятото. След благотворителното футболно шоу на Националния стадион " Васил Левски " 36-годишният нападател показа, че към момента има огромно предпочитание да играе, само че ще би трябвало да одобри обстановката, в случай че не успее да си откри тим.

" Разбира се, че това непрекъснато е в главата ми. Сега ще си умря, ще отделя малко време на фамилията ми. След това, в случай че има действителни предложения, ще го обсъдим. Ако не, човек би трябвало да одобри, че времето му е минало и би трябвало да се насочи към нещо друго ", сподели Бербатов пред Би Ти Ви.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР