Димитър Бербатов даде своите прогнози пред сайта на Betfair за

...
Димитър Бербатов даде своите прогнози пред сайта на Betfair за
Коментари Харесай

Бербатов с поредните прогнози за кръга в Бундеслигата

Димитър Бербатов даде своите прогнози пред уеб страницата на Betfair за идните мачове от междинния кръг на Бундеслигата. Срещите ще се изиграят през днешния ден и на следващия ден, като най-интересният мач е този сред Борусия (Дортмунд) и Байерн (Мюнхен). За него българинът споделя: " Харесвам и двата тима и в действителност нямам самообладание да виждам този мач. Очаквам нормалните обвинени Левандовски и Холанд да впечатлят и да се откроят, само че ми харесва да виждам и по-малко споменаваните играчи да означават голове. Надявам се Дортмунд да грабне успеха ". " Мисля, че в случай че " баварциte " победят, те ще си подсигуряват купата в Бундеслигата. Ще бъде доста мъчно на Борусия да преодолее седем точки разлика, изключително по метода, по който Байерн играе. Надявам се това да не се случи, тъй като желая да видя забавна конкуренция за купата и мисля, че Дортмунд ще успее да се оправи с идния мач ", добавя още някогашният нападател. Неговата прогноза е 2:1 в интерес на " черно-жълтите " .

За конфликта сред Байер (Леверкузен) и Волфсбург Бербатов счита, че домакините елементарно ще се наложат над " вълците ", като им предвижда победа с 3:0 " Мисля, че Байер изглеждаше ужасно след завръщането си. Те притеглят вниманието на доста хора и считам, че ще продължат победната си серия и тази седмица. Кай Хавертц е в невероятна форма. Той съобщи към този момент, че не обръща никакво внимание на трансферните клюки, а се концентрира напълно върху метода си на игра. Когато си млад футболист, играеш без тежест на раменете, просто излизаш и се наслаждаваш. Това е чистият тип на футбола и той сигурно умее да го практикува ", показа някогашният състезател на Байер (Леверкузен).

" Франкфурт изпитва усложнения след завръщането си, изправяйки се против два от най-хубавите клубове в лигата. Отборът към момента не е отвън заплаха и му е нужна успеха. Фрайбург от своя страна загуби последния път от тим, който изпитва усложнения, и съм сигурен, че ще желае да победи този път. За мен обаче Франкфурт ще доближи до успеха тук ", разяснява Бербатов за конфликта сред Айнтрахт (Франкфурт) и Фрайбург, като предвижда победа с 1:0 за тима на " орлите ".

Относно мача сред Вердер (Бремен) и Борусия (Мьонхенгладбах) Бербо счита, че ще приключи наедно 2:2 , като " бременските музиканти " ще съумеят да удържат напъна на Борусия: " Вердер (Бремен) завоюва последно в петък и доближи до значими 3 точки, само че все пак считам, че към момента се намира в заплаха и обезверено ще желае да събере колкото е допустимо повече точки ".

Бившият футболист счита, че Република България Лайпциг също ще доближи до лесна победа с 3:1 над тима на Херта (Берлин): " След последното си показване Лайпциг ще излязат със самочувствие и ще желаят да се приближат до тимовете пред тях. Все още имат шансове за купата, само че не считам, че ще могат да стигнат Байерн и Борусия. Въпреки това обаче може да ме опровергаят и борбата за купата да стане в действителност забавна ".

1:1 е резултатът, който Бербатов залага на мача сред Аугсбург и Падерборн 07. Той регистрира обстоятелството, че домакините записаха впечатляваща победа над тима на Шалке в последния кръг, само че Падерборн към момента има какво да покаже, макар че тимът се намира на последно място в класирането.

Относно мача сред Унион (Берлин) и Майнц, българинът съобщи: " Не знам дали Майнц ще бъдат душевен подготвени след уикенда. Смятам, че в действителност би трябвало да подобрят представянето си и когато играят при затворени порти, би трябвало да се съсредоточат и стимулират. Не мисля обаче, че имат достатъчното, с цел да победят ". Неговата прогноза е най-малък триумф с 1:0 за тима от Берлин.

Бербо е на мнение, че Шалке ще се наложи като посетител с 2:1 над тима на Фортуна (Дюселдорф), като счита, че и двата отбора ще дават забавен конфликт за феновете.

" След като позволиха 2 гола пасив предходната седмица, картите се обърнаха за Кьолн и те съумяха да доближат до равенството в последните минути. Мисля обаче, че Хофенхайн несъмнено могат да доближат до успеха тук ", споделя българинът за идния дуел сред Кьолн и Хофенхайм, като счита, че Хофе ще се наложи с 3:2 .

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ Бундеслига 28 кръг, вторник 26 май  Борусия Дортмунд 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР