Димитър Бербатов даде обширно интервю пред ESPN, в което говори

...
Димитър Бербатов даде обширно интервю пред ESPN, в което говори
Коментари Харесай

Бербатов: Имам две оръжия - за бъдещите гаджета на дъщерите ми

Димитър Бербатов даде обстойно изявление пред ESPN, в което приказва по доста тематики, свързани с неговата кариера и персонален живот.

Берба приказва и за двете си дъщери като в закачлив звук показа, че бъдещите им другари ще имат сложни времена с таткото на гаджетата си.

"Имам две дъщери, на 7 и на 5. И имам и две оръжия за тези, които дойдат за дъщерите ми. Те би трябвало да знаят, че имам оръжия преди да излизат с дъщерите ми! ", сподели нападателят.

"Но към този момент съществено, стига всички да са здрави, аз съм ок и когато времето за огромния диалог пристигна, когато ми кажат: 'Татко, това е моето гадже', ще съм подготвен. Какво мога да направя? Това следва ", добави Бербатов.

Бербо: Когато Юнайтед ме пожела, станах кон с капаци

Той приказва и за своите ползи отвън футбола: "Рисувам и очертавам. Мога да обрисувам всичко, което видя. Мога да видя нещо, което ми харесва, да си измисля нещо, релаксирам и след това го рисувам от въображението си. Мога да върша портрети. Рисувам хора, герои от комикси или пейзажи. Рисувам за моите деца, те непрекъснато желаят да рисувам. "

Бербо изуми с изявление за Меси и Роналдо

Берба бе запитан и за най-великите български футболисти: "Стоичков, Аспарухов, Пенев. Аспарухов умира млад в злополука със своя най-хубав другар, Котков, различен отличен футболист. И двамата са желали да играят отвън България, да подобрят играта и своя живот, само че не им е било разрешено. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР