Димитър Бербатов бе в основата на свалянето на Борислав Михайлов

...
Димитър Бербатов бе в основата на свалянето на Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Жесток нож в гърба з@кла Димитър Бербатов! След 25 години се случи немислимото

Димитър Бербатов бе в основата на свалянето на Борислав Михайлов от президентския стол на БФС, само че както постоянно става, няма да обере той дивидентите от това, тъй като получи нож в гърба от най-близкия си човек във футбола Мартин Петров.

Митко и Марто играха дружно в ЦСКА, след което 10 години бяха съотборници в националния тим. Петров беше в щаба на Бербатов на изборите преди няколко месеца.

След като главата на Боби падна, явно Мартин е помислил, че самият той може да оглави БФС, вместо да го играе втора цигулка. Затова през февруари ще се изправи против своя другар от 25 години насам.

Според осведомени Митко бил унищожен от това изменничество. Още повече че и различен главен човек напусна щаба му. Това е юристът Градев, който или ще се причисли към щаба на Мартин Петров, или ще се яви независимо на изборите след 2 месеца.

Твърди се, че отцепниците са били предизвикани да създадат това изменничество, с цел да се разграничат от омърсеното име на Бербатов, който се смята за главен провинен за кървавите подиуми на мача с Унгария. Това обаче не се приемало от някогашния състезател на Ман. Ю., който постоянно е имал огромно его.

Очаква се и Стилиян Петров да съобщи Димитър Бербатов, с цел да се включи в щаба на Мартин Петров. Стенли не желал самият той да е президент, тъй като не живее в България и мъчно ще управлява родния футбол от отдалеченост.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Бербатов Бербатов Мартин Петров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР