Димитър Аврамов от още днес ще внесе в деловодството на

...
Димитър Аврамов от още днес ще внесе в деловодството на
Коментари Харесай

И Димитър Аврамов от ДПС се отказва от имунитета си

Димитър Аврамов от още през днешния ден ще внесе в деловодството на Народното събрание отхвърли си от депутатски имунитет, съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, представен от Българска телеграфна агенция.

Г-н Аврамов още един път ще внесе отхвърли си за имунитет, няколко Народни събрания, когато е бил депутат, по същото дело се е отказвал от имунитета си, напомни той. Ще го направи и в този момент, няма терзания, акцентира ръководителят на.  Той изясни, че единствената причина Аврамов да не го направи до момента, е била общата позиция на останалите парламентарни групи в Народно събрание.

Във вторник временната комисия за имунитетите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Даниел Александров – ГЕРБ-, Димитър Аврамов –, и от " Продължаваме промяната- " не събра нужния кворум, с цел да организира съвещание.

От имунитета си се отхвърли вече съпредседателят на „ “. Вчера водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разгласи пред медиите, че също ще се откаже от депутатската си отбрана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР