Диляна Попова ще смени Саня Борисова като главно действащо лице

...
Диляна Попова ще смени Саня Борисова като главно действащо лице
Коментари Харесай

Диляна Попова сменя Саня Илиева при Ники

Диляна Попова ще смени Саня Борисова като основно настоящо лице във филмите на Ники Илиев, научи HotArena. Бившата манекенка към този момент е получила роля в сериал на режисьора и се счита, че това е единствено началото на общата им работа. Според слуховете, персонално мъжът ѝ Асен Блатечки я е предложил на сътрудника. 

Ники Илиев и Диляна Попова сами разгласиха, че работят дружно. Те демонстрираха кадър от общия си план – сериал, чието име не оповестиха, само че най-вероятно става дума за уеб продукцията „ Килерът ”, която племенникът на Георги Кадурин режисира от старта ѝ преди година. Скоро потегля трети сезон и точно в него е ангажирана хубавицата от Гулянци. „ Отдавна желаех подобен образ… ето, че фантазиите се сбъдват ”, показа тя. 

Говори се, че Асен Блатечки е блъснал рамо, с цел да я изберат в плана на Ники. Екшън героят също работи в уеб сериал, продуциран от компанията, която стои зад „ Килерът ”. Освен това двамата секссимволи предходната година се снимаха в общ филм и от този момент поддържат положителни връзки. Както „ Уикенд ” писа, Блатечки дефинитивно е поставил завършек на връзката с някогашната си жена Катерина Горанова и към този момент публично е с Диляна. На рождения му ден предишния петък тя косвено удостовери за възраждането на връзките им, като му честити празника на профила си в Инстаграм и придружи честитката със сърчице. На фона на всичко това е разумно артистът да ходатайства за манекенката и да ѝ оказва помощ съгласно опциите си, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР