Диляна Попова проговори за пръв път за връзката си с

...
Диляна Попова проговори за пръв път за връзката си с
Коментари Харесай

За първи път! Диляна Попова проговори за Лъчезар: Той ми даде това, което Асен никога не успя!

Диляна Попова проговори за пръв път за връзката си с ресторантьора Лъчезар Захариев и хвърли голяма бомба. Оказа се, че двамата се обичат и са дружно не от месеци или година, а от цели две лета. Време, през което медиите настойчиво я разделяха и събираха с бащата на Борил - Асен Блатечки.

Очевидно всички пъти, в които двамата с артиста бяха засичани дружно, са били единствено и само поради връзките им като родители на Борил. А още тогава Диляна е била влюбена в Лъчо. Тя и Блатечки са запазили положителния звук и сърдечните си взаимоотношения, само че единствено като другари. Попова призна, че Захариев й дава това, което Асен по този начин и не е съумял.

" Да, дружно сме две години и съм щастлива. Това мога да кажа единствено, тъй като постоянно съм избягвала да се разгръщам в детайлности за живота си в персонален проект. Просто в този момент съм освен обичана, само че и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да реализираме, точно това успокоение. Може би повода е в характерите, не знам... ", разкри Попова.

Манекенката означи също, че в никакъв случай не се е омъжвала, тъй като желае нещата в живота й да вървят " леко и без прибързване ". Тя не има вяра изключително в брачната институция, само че кой знае - щом Захариев й дава мечтаното успокоение, за какво и тя да не му даде едно огромно " ДА " в някой прекрасен ден...

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Лъчезар Захариев Борил Диляна Попова и Лъчезар Захариев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР