Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа до нея, въпреки че

...
Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа до нея, въпреки че
Коментари Харесай

Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа до нея

Диляна Попова най-сетне проговори за мъжа до нея, макар че няколко пъти до момента двамата бяха изловени да си разменят нежности и усмивки. А неотдавна моделката даже публично го и сподели в общественото пространство и сподели, че към този момент няма никакво желание да се крие от любопитните погледи.

Мъжът до изкусителната хубавица, който зае мястото на Асен Блатечки в сърцето й, се споделя Лъчезар Захариев, а връзката им датира от последните две години и наподобява много сериозна към този момент.

" Да, то към този момент от две години са си такива, само че заобикалям да го разясня. За толкоз години, съм споделяла доста малко неща към това какво се случва с връзките ми, само че към този момент не мога да укривам, че сме дружно ", споделя в скорошно изявление за " Труд " хубавицата.

И прибавя, че най-малко за момента не е мислела за женитба, не е имала даже до момента въобще такива стремежи в живота си, тъй като " желая всичко да е easy (леко, спокойно). Не се напъвам, имам си едно дете и желая да си пребивавам умерено ".

Припомняме, че с бащата на детето си - артистът Асен Блатечки, Диляна Попова на няколко пъти се събираше и разделяше, до момента в който най-после дефинитивно не му сподели вратата. И ето, че не мина доста време по-късно, и тя срещна верния човек, с който току виж взели, че минали и през олтара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР