Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха след 4-годишна раздяла,

...
Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха след 4-годишна раздяла,
Коментари Харесай

Блатечки се върна при Диляна! Заживяха заедно и скрепяват връзката си с още едно дете

Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха след 4-годишна разлъка, разбра HotArena.

Двамата взеха решение да дадат втори късмет на връзката си. Една от най-обсъжданите всемирски двойки към този момент живее като същинско семейство под един покрив с 4-годишния си наследник Борил и даже обмисля да скрепи връзката си с второ дете , писа „ Уикенд ”. 

Актьорите потвърдиха слуховете, че още веднъж са се събрали, появявайки се дружно на опелото на артиста Иван Ласкин на 8 януари в църквата „ Св. Седмочисленици ”. Диляна бе неразделно до Асен и внимателно се отдръпна единствено, когато Блатечки мина да сервира съболезнования на съкрушената от тъга вдовица Алекс Сърчаджиева и да си вземе последно довиждане със своя другар и сътрудник Ласкин. Заради сензитивната тийнейджърска възраст, в която се намирала дъщерята на Асен, с Диляна не желали да обявяват връзките си. Актьорът към момента не ги е срещнал и изчаквал подобаващия миг.

Според близки на артистичната двойка, пристрастеността им се възпламенила още веднъж предходната есен, когато Блатечки за повторно изоставил някогашната си половинка – Катерина Горанова. „ Нещата се случват, както им е писано, и постоянно са причина и резултат. Мисля, че се обърна прекомерно огромно внимание на връзките ни и това не е потребно за никого от нас ”, сбита е по тематиката моделката. 

С Блатечки обмисляли концепцията да имат още едно дете. Диляна даже искрено е признавала в изявленията, че мечтае за многолюдно семейство с три или четири хлапета. „ Няма да имам това време, защото въпреки всичко родих на по-зряла възраст ”, споделяла е хубавицата. Засега актьорите не възнамерявали да узаконят връзката си. Асен нямаше автограф в гражданското и с майката на щерка си, макар 15-годишното им общуване. 

Диляна и Асен пазеха дълги години в загадка пристрастеността между тях, която пламна по време на фотосите на сериала „ Стъклен дом ”, до момента в който най-после не взеха решение да създадат опит да са дружно. Блатечки обаче заряза синеокия секссимвол в напреднала бременност и след появяването на Борил подви опашка и се върна при Катерина. Тя го прибра назад вкъщи с ангажимента, че най-накрая ще се кротне и ще се отдаде напълно на фамилията си. Въпреки раздялата си, Диляна и Асен поддържаха другарски връзки.

47-годишният артист й помагаше в развъждането на общия им правоприемник Борил, навестяваше ги през няколко дни и дружно честваха всеки рожден ден на малчугана. На всяко празненство на Борил двамата стояха компактно един до различен и увековечаваха със фотоси празненствата на хлапето. Дълго време звездата на „ Фамилията ” се разкъсваше сред двете дами, само че любовта му към Диляна в последна сметка надви. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР