Диляна Попова и Асен Блатечки имат сериозни проблеми със сина

...
Диляна Попова и Асен Блатечки имат сериозни проблеми със сина
Коментари Харесай

Без Блатечки: Диляна Попова се видя в чудо със сина си

Диляна Попова и Асен Блатечки имат съществени проблеми със сина си Борил, който е много свободомислещ и изтърван във възпитанието си през първите години от живота си. Момчето се държи като отвързано, не знае по кое време може да приказва, по кое време не е уместно да прекъсва, както и, че от време на време би трябвало да стои спокойно, написа " Уикенд ".

Учителите на Борил в музикалното учебно заведение са се видели в знамение по какъв начин да укротят малчугана, който не можел да изкара 30 минути на чина си и ставал по време на час да се разхожда. Детето не осъзнавало, че би трябвало да стои спокойно, да не приказва и да учи уроците си, а си правело каквото си желае. Майка му се оправдавала, че има свободен дух и по този начин приключвала диалозите с преподавателите на детето, които се оплаквали от дисциплината му.

„ Липсват му първите 7 години. Диляна Попова се правеше на доста демократичен родител, държеше детето да обикаля света и да попива от всички култури, а най-после то се държи като отвързано от гората. Учителите освен би трябвало да демонстрират самообладание, а и двуличие, поради „ звездните ” родители ” – разясняват в обществените мрежи известния правоприемник.
Обикновено децата на известните родители стават звезди още като дребни и това е обяснимо. Борил Блатечки към този момент е прочут в обществените мрежи точно с помощта на родителите си и по-скоро на майка си. Красивата актриса и моделка постоянно споделя фотоси със сина си, посредством които ни прави съпричастни към значими моменти от живота им. Детето е копие на баща си Асен и от него е наследил и свободния си дух. Първолакът към този момент е гостувал и в няколко тв излъчвания, само че водещите несъмнено не желаят да виждат малчугана още веднъж в студиото си.

„ Ти по какъв начин учиш с тези щръклици, дето ги имаш? ” – обърна се към Борил журналистът Георги Любенов, когато звездният правоприемник гостуваше в студиото му. Това беше тактичният въпрос на водещия от Българска национална телевизия, който се чудеше по какъв начин детето изкарва няколко часа на чина си в учебно заведение.

Своенравният наследник на Блатечки не му отговори, само че пък стартира да му изброява къде е пътувал. „ Ходил съм в Париж, Лондон, Малдивите, Лондон, Занзибар ” – похвали се детето, а баща му го прекъсна да спре да се фука. Борил не хареса скастрянето на артиста и го плесна няколко пъти по крайници, а след това и му извъртя главата. Това не е индивидуален случай за дребния предстоящ цигулар, който очевидно е подготвен от майка си, че е значимо кои дестинации е посетил, а не какво е научил в шоколото. Припомняме, че Борил е първокласник в Музикалното учебно заведение в София, където е със компетентност виола, само че детето признава, че желае да свири на китара, която повече му подхожда.
„ Той е доста свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - в случай че не му се върви, няма да отиде. Приеха го с виола в Музикалното. Много желая детето ми да свири на типичен инструмент ” – съобщи при започване на образователната година Диляна Попова , която основно се занимава с грижите и възпитанието на сина си, който се чуди по какъв начин да обуздае.
Моделката е изпуснала през първите години на детето да му сътвори привички по какъв начин би трябвало да се държи, по кое време е належащо да слуша и да е по-кротък, само че е подминала този миг и към този момент е късно. „ Все още е дребен и не й основава проблеми, само че след години ще бере кахъри с бунтарския му манталитет ” – разясняват потресени от държанието на Борил, който е един дребен Тарзан.
Любопитно е по какъв начин малчуганът се оправя с цигулката, която е много сложен инструмент и изисква всеки ден часове извършения. Никой не може да си показа Борил да седи кротичък даже и 10 минути с музикалния инструмент, само че родителите му държат да е арт и да се занимава със свирене, изкуство или спектакъл. Възпитанието, което са му дали Диляна и Асен, е с много пропуски.

7-годишният Борил има самочувствие и пораства без ограничавания, само че това ще изиграе неприятна смешка на майка му и татко му, уверени са близки до фамилията. Попова не можела да е доста строга с единственото си чадо и му разрешавала всичко, издават близки до хубавицата. Татко му също бил срещу наказванията и шамарите, като се надявал Борил самичък да влезе в правия път, само че това надали ще се случи от единствено себе си.

Сексимволът счита, че наследникът му с изключение на образно в огромна степен и по темперамент наподобява на него, само че е с по-добро сърце. Борил още от дете има прякор – Скалата, приближаващ от кечиста Дуейн Джонсън, хвали се самият той. Асен в никакъв случай не е водил щерка си Катерина по тв студиата, само че пък за сметка на това компенсира с Борил, който все по-често развежда из родните малките екрани. Първолакът призна, че е взаимен с кака си и ненавижда Койна Русева, тъй като целува татко им на сцената. Двамата играят дружно към 21 години в театъра, само че наследниците на артиста не се радват на любовните им връзки, които са единствено в постановки и на дребния екран.

Борил пораства като дете на разграничени родители, тъй като Диляна и Асен завършиха любовните си връзки дефинитивно преди 2 години. И двамата заобикалят да разясняват персоналния си живот, само че не могат да скрият, че след много събирания и раздели са взели финално решение да продължат живота си разграничени. Те не са запазили другарски връзки и заобикалят да поддържат връзка, в случай че не е нещо неотложно за сина им. Изборът на образователно заведение за Борил е последния въпрос, който е провокирал спор в връзките сред Диляна и Асен. Красавицата в началото упорства синът им да бъде записан в частно учебно заведение, където годишната такса не пада под 10-15 хиляди лева Актьорът обаче се оповестил твърдо срещу тази концепция, защото към този момент устоя щерка си, която е студентка в Лондон и разноските по двете деца ще му дойдат допълнително. Мачото на родния спектакъл бил сигурен, че в случай че Борил бъде записан в държавно учебно заведение, няма да получи по-некачествено обучение, а също така мъникът залитал доста по изкуството. Ето за какво звездните родители постигнали консенсус, като го записали в Музикалното учебно заведение и с това завършила връзката им. Красавицата от Гулянци се грижи за Борил през седмицата, а уикендите малчуганът прекарва с баща си.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР