Диляна Попова е от хората, за които закон няма, щом

...
Диляна Попова е от хората, за които закон няма, щом
Коментари Харесай

Що за майка?! Диляна Попова рискува живота на сина си

Диляна Попова е от хората, за които закон няма, щом могат да си го разрешат. Това стана ясно, откакто се разбра, че рискува живота на личния си наследник.

Наш кореспондент видя, че актрисата не съблюдава разпоредбите за придвижване по пътищата, защото 7-годишният Борил се вози на предната седалка на нейния „ Нисан “. Нещо, което е неразрешено по закон.

Подобно безчинство е доста рисково, тъй като мястото до водача се води като на рисковото място. Затова е безусловно безредие да слагаш детето си там.

В момента обаче Попова е на върха на щастието. Тя е бясно влюбена и може би по тази причина не разсъждава трезво.

От близо половин година Диляна има връзка с ресторантьора Лъчезар Захариев. Двамата наподобяват доста влюбени, защото се натискат даже на публични места.

Малкият Борил пък нямал нищо срещу възможния си предстоящ пастрок. Той бил наясно, че майка му и баща му няма по какъв начин да се съберат още веднъж и го бил приел.

Както е известно, Диляна и Асен се разделяха и събираха непрекъснато, до момента в който най-после откриха, че не са един за различен. Борил е резултат от тяхната 3-годишна връзка сред 2011 и 2014 година След пауза от 5 години двамата още веднъж се събраха, с цел да се разделят отново преди година.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР