Дилян Георгиев ще бъде основният свидетел срещу бившия премиер Бойко

...
Дилян Георгиев ще бъде основният свидетел срещу бившия премиер Бойко
Коментари Харесай

Осъден за рекет ще бъде основен свидетел на МВР срещу Борисов?

Дилян Георгиев ще бъде главният очевидец против някогашния министър председател Бойко Борисов, оповестява big5.bg, като се базира на свои източници.

След задържането му преди няколко дни и след отхвърли на прокуратурата да повдигне обвиняване против някогашния министър председател, Министерство на вътрешните работи не се е отказало от следствието против Борисов, като счита да извади против него като очевидец Дилян Георгиев.

Името на Георгиев нашумя около делото за изнудване на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган и депутатa от придвижването Делян Пеевски.

След 8-месечен престой в ареста, обвиненият румънец Дорин Йордаке внезапно се съгласява на съглашение, по което получава тъкмо 8 месеца затвор. Соченият за негов съизвършител Дилян Георгиев пък е наказан на 6 месеца отнемане от независимост, оповестиха пред Свободна Европа от Специализирания углавен съд през януари 2020 година.

Тогава двамата бяха освободени и държавното обвиняване не предяви никакви други искания към тях.

За какво тъкмо Дилян Георгиев ще свидетелства против Бойко Борисов към момента не е ясно, само че сигурно Министерство на вътрешните работи няма никакво желание да спре следствието против някогашния министър председател. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР