Дилиън Уайт (Ямайка) заподозря, че Кубрат Пулев ще предпочете друг

...
Дилиън Уайт (Ямайка) заподозря, че Кубрат Пулев ще предпочете друг
Коментари Харесай

Уайт: Ще видим дали Пулев е мъж да се бие

Дилиън Уайт (Ямайка) заподозря, че Кубрат Пулев ще избра различен противник по тази причина протака мача. Търгът за борбата е през днешния ден и на два път до момента бе пренасрочван.
Двубоят е за установяване на кандидата за купата на IBF, която се държи от Антъни Джошуа.
През октомври Кобрата трябваше да боксира точно с британеца, само че се отхвърли преди срещата поради контузия в рамото. „ Надява се аз да се удрям с Луис Ортис от Куба, а той да срещне украинеца Александър Димитренко “, счита Уайт, чийто управител е Еди Хърн, същият като на Джошуа.
Миналата седмица Пулев разгласи, че никой до момента не е приказвал с него за борба с Уайт. Но изрази интерес да се изправи против боксьора от Ямайка при „ верните условия “.

„ Мразя бокса в тежка категория, цялостен е със страхливци! – отсече Уайт пред „ Скай спортс “. – Но напълно скоро ще се разбере дали Пулев е задоволително мъж, с цел да се бие или не! “

Същевременно Дилиън прояви джентълменство и се отхвърли от хонорар от 50 000 паунда ($67 000) в интерес на противника си Лукас Браун, който нокаутира в последния си мач. Австралиецът бе откаран в болница. Според контракта, в случай че един от двамата не даде допинг проба след срещата, на другия му се дължи въпросната сума. Заради тежкото си положение Браун не е бил тестван за стимуланти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР