Дилиън Уайт ще проведе двубой с Оскар Ривас на 20

...
Дилиън Уайт ще проведе двубой с Оскар Ривас на 20
Коментари Харесай

Дилиън Уайт излиза срещу Оскар Ривас на 20 юли

Дилиън Уайт ще организира дуел с Оскар Ривас на 20 юли на „ 02 Арена “ в Лондон.

Уайт, който е на първа позиция в ранглистата на с WBC продължава похода си към дуел за международната купа. Той нокаутира Дерек Чисора в реванш в края на предходната година.

31-годишният британец ще се стреми да реализира десетата си поредна победа против Ривас, откакто беше спрян от остарелия си съперник Антъни Джошуа през декември 2012 година.

31-годишният колумбиец Ривас нокаутира Брайън Дженингс през януари. Той е прочут на българските почитатели с спорната си победа над Кубрат Пулев на Олимпийските игри в Пекин през 2008 година.

„ Радвам се, че ще се удрям още веднъж на О2 през юли, “ сподели Уайт. „ Оскар Ривас няма загуба и е подложен в Топ 10 на всички организации. Той е един от най-избягваните боксьори в тежка категория през последните няколко години.

Dillian Whyte vs. Oscar Rivas Finalized For July 20 in London https://t.co/hlEUCav45X pic.twitter.com/uK8jxVqCn1
— BoxingScene.com (@boxingscene) April 20, 2019
Победата му над Брайънт Дженингс шокира дивизията, а Тайсън Фюри отхвърли предлагането на ESPN и Top Rank да се бие с него. Аз съм извънредно благополучен, че той одобри борбата. Той има добър връх при експертите и огромен опит при дилетантите, където има победа над Кубрат Пулев.

Аз ще продължа да се срещам с боксьори от топ 10 като Ривас, до момента в който не получава опция да се удрям с Дионтей Уайлдър или Антъни Джошуа. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР