Дилър на наркотици е задържан по време на акция за

...
Дилър на наркотици е задържан по време на акция за
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик задържа дилър на наркотици

Дилър на опиати е арестуван по време на акция за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции в Пазарджик.

Полицейската интервенция е извършена от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност " в регионалния град под наблюдението на Окръжната прокуратура. Екипи от бранша направили претършуване в къщата на 52-годишен гражданин на Пазарджик. По време на полицейските дейности бил открит транспарантен плик с бял прахуляк. Последвал полеви наркотест, който реагирал позитивно на кокаин. Количеството на откритата дрога е 14.6 грама. Открити са още няколко мобилни телефона и SIM карти. Кокаинът е останалите материални доказателства са конфискувани.

Установено е, че дилърът е разпространявал високорисковото наркотично вещество на територията на регионалния град и обитаемоте места от общината. Той е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик за период от 24 часа. С разпореждане на прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на арест е продължен със 72 часа. Продължава работата по документиране и изясняване на цялостната му незаконна активност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР