Dikgazete.comНа Международния икономически форум в Санкт Петербург руският президент изпрати

...
Dikgazete.comНа Международния икономически форум в Санкт Петербург руският президент изпрати
Коментари Харесай

Кремъл предупреди Ердоган

Dikgazete.com

На Международния стопански конгрес в Санкт Петербург съветският президент изпрати значимо обръщение към Турция: Невъзможно е да се работи против ползите ни и в това време Анкара да се възползва от опциите на Русия
     
Путин предизвести за вероятни опасности за турската стопанска система заради рестриктивните мерки в търговията с Русия.
„ Струва ми се, че икономическият блок на държавното управление в Турция се концентрира върху приемането на заеми, вложения и безплатни средства от западни финансови институции. Вероятно това не е неприятно “, сподели съветският водач.
И добави: „ Но в случай че това се дължи на ограничавания върху комерсиалните и икономическите връзки с Русия, тогава ще има повече загуби за турската стопанска система, в сравнение с облаги “.
Руският президент даде ясно да се разбере, че е невероятно да се работи против ползите на Москва и в това време Анкара да се възползва от опциите на Русия.
Вторият коментар на съветския водач за Украйна имаше темперамент на предизвестие към Турция:
„ В някои региони Турция си сътрудничи с Украйна, а в това време Украйна се пробва да нанесе удар по газопроводите, по които газът отива в Турция. Това не е смешка, не е пресилване. Два дрона бяха свалени от системите за радиоелектронна битка на съветската войска и паднаха до тази газпомпена станция на брега на Черно море. Информирайте нашия другар Ердоган за това. А корабите, които охраняват тази газотранспортна система, положена по дъното на Черно море, са непрекъснато атакувани от безпилотни катери... “
Повод за това предизвестие е и оповестеното желание на турски тръст за построяването на цех за дронове край Киев. Президент на концерна, произвеждащ дроновете „ Байрактар “, е Селчук Байрактар - шурей на президента Ердоган.
Дмитрий Белик, член на външната комисия на Държавната дума, заплаши, че Москва преглежда завода за дронове в Украйна като законна военна цел на съветската войска.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР