Дигиталният портфейл на българската компания iCard АД се присъединява към

...
Дигиталният портфейл на българската компания iCard АД се присъединява към
Коментари Харесай

Приложението iCard в AppGallery, дава до 1% кешбек с новата iCard Metal Brass

Дигиталният портфейл на българската компания iCard АД се причислява към фамилията на AppGallery още при започване на 2020 година, а през юли същата година е приключена цялостната му HMS интеграция, която дава опция на притежателите на нови Huawei смарт телефони, като неотдавна оповестените Huawei nova 10 Pro и Huawei Mate 50 Pro, да се възползват от всички благоприятни условия и услуги, които той предлага. Те са в действителност доста, а най-новата е опцията за издаване на елитната карта iCard Metal Brass Edition, с неповторим дизайн в класическо черно с медни и месингови нюанси. Картата се отличава с висока точност на осъществяването, лазерно гравирани детайли и железен корпус, обещаващи по-трайно преживяване и по-голяма сигурност. Наред със свободата и удобството на актуалните разплащания, тяхната сигурност е главен приоритет за iCard АД. iCard e единственото приложение с интегриран HUAWEI SysIntegrity Api, което разпознава дали телефонът е бил обект на злонамерени дейности от неоторизирани лица – да вземем за пример може да е бил откраднат и някой различен да желае да заплати с вашите пари.

До 1% кешбек

iCard Metal е доста повече от елементарна дебитна карта. С нея харчите и печелите пари по едно и също време, като получавате назад по нея 0,2% от сумата на всички заплащания, осъществени на ПОС или онлайн в Европа, както и 1% от сумата на всички интернационалните заплащания (ПОС и онлайн) отвън Европа. Тя предлага още безвъзмездни тегления на ATM в ЕИЗ, безвъзмездни преводи SEPA и SEPA Instant, както и по-високи предели за извършване на покупки. Създадена за модерните, дейни консуматори, тя предлага и специфични екстри, от които да се възползвате до момента в който обикаляте света, като определени преференциални предложения, безвъзмездна застраховка при пътешестване и достъп до VIP летищни салони с LoungeKey. Всеки картодържателт на iCard Metal карта се усеща в действителност специфичен с 24/7 предпочитано обслужване, безвъзмездни консиерж услуги и несъмнено – опция за цялостен надзор от приложението iCard.

Как да я поръчам?

Можете да поръчате картата си през приложението от телефона и тя да бъде непосредствено доставена до дома ви. Самото приложение също така дава опция да ползвате две безвъзмездни и да закупите спомагателни виртуални карти, с цел да управлявате онлайн абонаментите си и да пазарувате безвредно в интернет. Сами, в действително време, можете да откривате спомагателни платежни сметки с личен IBAN и без такса обслужване, както и да изпращате банкови преводи до сметки в България и по целия свят. Дигиталният портфейл поддържа NFC разплащания с телефона и обезпечава присъединяване в стратегия за преданост с над 300 обекта и отстъпки до -35% - iCard Welcome. Сред функционалностите, които предлага, са още заплащане на налози, на комунално-битови отговорности, покупка на автобусни билети, застраховки и доста други.

Кой стои зад iCard Metal Brass?

Всичко гореописано и още доста е разработка на iCard АД - българска компания, учредена през 2007 година, която се употребява с доверието на над милион и половина консуматори в България, Италия, Румъния, Германия, Франция, Англия и редица други европейски страни. Днес iCard участва на над 30 пазара в Европа, обработва приблизително 100 млн.бр. транзакции годишно, има над 10 млрд.лв годишен оборот, има зад тила си издадени над 4 млн.бр. платежни карти и 2,5 млн. сметки за електронни пари.

И през днешния ден ви кани да изтеглите приложението iCard, в случай че към момента не сте, и да се присъедините към премиум клуба от притежатели на iCard Metal Premium и да покорявате света всеки ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР