Дигиталната защита вече е почти толкова важна, колкото и физическата.

...
Дигиталната защита вече е почти толкова важна, колкото и физическата.
Коментари Харесай

Само ДЗИ предлага покритие за опасностите в дигиталния свят

Дигиталната отбрана към този момент е съвсем толкоз значима, колкото и физическата. За това ДЗИ разшири покритието на добре познатата си застраховка „ Комфорт за дома “, като включи и „ Онлайн сигурност “ към главните ѝ параметри. Иновативното решение няма еквивалент на българския пазар и е основано особено за физически лица, като покрива три съществени риска – кражба на идентичност, увреждане на онлайн известност и спор с онлайн търговец.
Предвид зачестилите случаи на онлайн измами е извънредно значимо да познаваме рисковете, пред които сме изправени, до момента в който употребяваме международната интернет мрежа. Колкото повече знаем за тези рискове, толкоз по-спокойно можем да се предпазим от тях.
„ ДЗИ е първата застрахователна компания, която предлага толкоз сложна и атрактивна услуга на българския пазар. Именно, тъй като осъзнаваме, че имуществото към този момент не е единствено физическо и злоупотребата с персоналните ни данни е сериозна тематика. С разширената ни услуга осигуряваме финансов запас за правната отбрана на нашите клиентите, за изчистване на репутацията им, както и за уреждането на спор с онлайн търговец “, показа госпожа Бистра Василева, Изпълнителен шеф Общо и корпоративно обезпечаване.
Застраховката на имуществото към този момент ни оказва помощ и при кражба на идентичност както онлайн, по този начин и офлайн – било то посредством основаване на подправен профил  в обществените мрежи или прекопирване на данните ни от персонална карта и подписване на договорка от наше име. Допълнението към „ Комфорт за дома “ покрива и увреждането на репутацията посредством клюка, засегнатост или непозволено откриване на персоналния живот, посредством потребление на фотоси, видеа или документи.
При спор с онлайн търговец, регистриран в България, или пощальон, виновен за доставката на закупен артикул, ДЗИ дава правна помощ и отбрана, ако продуктът е строшен, повреден, повърхностен или не дава отговор на описанието на производителя. Покриват се и случаите на забавена доставка до 10 календарни дни след приключването на периода, посочен от търговеца.
Подобно застрахователно покритие е извънредно предимство, само че не трябва да забравяме и че онлайн сигурността на първо място е въпрос на осведоменост. Колкото по-добре познаваме заплахите на 21 век, толкоз по-добре можем да се предпазим от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР