Digitall ще бъде ръководена от управленски екип начело с Ивайло

...
Digitall ще бъде ръководена от управленски екип начело с Ивайло
Коментари Харесай

Bulpros и ec4u ще оперират под нов бранд Digitall


Digitall ще бъде ръководена от управнически екип отпред с Ивайло Славов (в средата)
(снимка: Digitall)

ИТ фирмите ec4u и Bulpros, които неотдавна се сляха, стартират последваща фаза от взаимното си развиване под новото име Digitall с поддръжката на паневропейската компания за частни финансови вложения Silverfleet Capital.

Новата организация Digitall разполага с повече от 1400 чиновници в 25 офиса в 11 страни и предлага цялостна гама от цифрови облачни решения, в това число за киберсигурност, миграция и ръководени услуги за сериозните бизнес процеси в областта на маркетинга, продажбите, обслужването и електронната търговия.

Digitall ще бъде ръководена от управнически екип отпред с Ивайло Славов като основен изпълнителен шеф и Давид Лау като основен действен шеф, които са оглавявали двете  предшестващи компании и ще продължат да имат обилни дялове в новосъздадената компания.
още по тематиката
„ Очаквам дружно с мениджърския екип да поведем компанията към по-нататъшен напредък. Новият бранд алармира ясния ни ангажимент да предложим идващото потомство потребителско прекарване по пътя на цифровата промяна ”, разяснява Ивайло Славов.

„ Целта ни е забележителен търговски и районен напредък, защото сплотяваме напъните си и отваряме нова глава под марката Digitall за нашата общественост – чиновници, клиенти и сътрудници ”, съобщи от своя страна Давид Лау.

Ръководният екип ще бъде подсилен в границите на Консултативния съвет от водачи в сектора. Към Консултативния съвет се причисляват Хамид Акаван с опит като основен изпълнителен шеф и основен действен шеф на T-Mobile и Deutsche Telekom AG; Грегор Бийлер, който е бил в надзорните препоръки на няколко водещи ИТ компании, както и в управническия екип на Microsoft; и Франк Бранденбург с 28 години опит в продажбите, маркетинга, бизнес развиването и финансовия мениджмънт, в това число като световен основен действен шеф на NTT Security.

Партньорите от Silverfleet Capital – доктор Кристиан Зюс и Йоахим Браун също се причисляват към Консултативния съвет.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР