Дигитализация, tailor-made решения, успешна интеграция между работа и личен живот

...
Дигитализация, tailor-made решения, успешна интеграция между работа и личен живот
Коментари Харесай

Иван Шербанов е новият изпълнителен директор на Manpower България

Дигитализация, tailor-made решения, сполучлива интеграция сред работа и персонален живот за всички в екипа е стратегическият фокус, на който ще заложи новият основен изпълнителен шеф на Manpower България Иван Шербанов. Той поема ръководството на българския клон на компанията водач в региона на услугите за Човешки запаси след 15 години и шест разнообразни оперативни и мениджмънт позиции в България и на районно равнище в клъстъра Manpower Югоизточна Европа.

  ”След въвеждане на 4-дневната работна седмица, през 2022 година Manpower България показа нова организационна просвета и разви портфолиото си от услуги, с цел да отговори на новите потребности на бизнеса. Отворихме новия си офис в София, където да посрещнем по-високите упования, както на клиентите си, по този начин и на растящия ни екип. Същото следва да се случи в останалите ни офиси из страната. “, заключи той миналата година при встъпването си в новата роля.

Новата действителност в ръководството на една компания включва и нов вид организационна просвета, уверен е Шербанов. " Партньорите ни при нас постоянно са били на върха, а там дружно с тях са и сътрудниците ни. Затова като фокус в работата на директните ръководители и управническия състав в Manpower България виждаме насърчаването, подкрепянето и ускорение реализацията на концепциите, идващи от взаимоотношение сред сътрудниците и консултантите ни, прегръщайки бъдещето и непознатото. “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР