Digital4 се завръща в Стара Загора за своето трето издание,

...
Digital4 се завръща в Стара Загора за своето трето издание,
Коментари Харесай

Водещи eCommerce компании на среща с бизнесa на Digital4StaraZagora

Digital4 се завръща в Стара Загора за своето трето издание, което ще се организира на 10 и 11 ноември в Културен център, Стара Загора. По традиция тематиката на конференцията преглежда трендовете в онлайн търговията за идната година.

Събитието дава обещание потребна информация, положителни страсти, благоприятни условия за основаване на скъпи контакти и не на последно място – нововъведения във формата, които ще създадат цялостното преживяване на посетителите още по-вълнуващо. Двудневната конференцията ще бъде публично открита на 10 ноември в 9 часа от Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора, Любомир Атанасов, основател и уредник на Digital4 и Димитър Иванов, Ambassador на Digital4StaraZagora.

Градът на липите ще посрещне едни от потвърдилите се и сполучливи представители на цифровия отрасъл в България. Програмата включва лекции и полемики, в които ще вземат присъединяване представители на бизнеси, рекламодатели, и експерти, които ще споделят скъпи на практика препоръки и ще дадат насоки в трендовете за идната година в областта на цифровия маркетинг и онлайн търговията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР