Digital4 е единствената компания с календар от събития за онлайн

...
Digital4 е единствената компания с календар от събития за онлайн
Коментари Харесай

Преслав Бобев: Digital4 е единствената компания с календар от събития за онлайн търговия в България

Digital4 е единствената компания с календар от събития за онлайн търговията, маркетинга, дигитализацията и нововъведенията в цяла България. Това сподели Преслав Бобев, ръководител на Европейската асоциация на цифровите специалисти и един от уредниците на най-голямата годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv, която се организира в града под тепетата на 12 и 13 октомври.

За първи път уредниците на конференцията дават опция за приемането на премиум карти, нова обществена мрежа и живи срещи с лектори.,,Събитията Digital4 тази година се организират в 10 града на България. Много хора пътуват и си купуват единични билети, а това не е дребна инвестиция. Картата предлага ол инклузив премиум годишен достъп до всичко, което организираме. Тя дава спомагателна отстъпка при покупка на втори билет, достъп до наше автентично наличие в осведомителните ни канали, до наши безвъзмездни събития, както и странични, които организираме ", обясни специалистът.

Другото изобретение, което към този момент събира на едно място необятния обсег от посетителите е обществената мрежа Digital4 business network:,,Мрежата ще свърже всички участници на събитието Digital4 без значение от кой град са, без да се постанова да пътуват. Участниците ще имат целогодишен безвъзмезден достъп до нашата бизнес обществена мрежа, където ще могат да качват разгласи, реклами и наличие. Разбира се, ще има и правила и условия на комуникиране ", добави Преслав Бобев.

По време на конференцията уредниците предложиха и стая за жива връзка сред лектори, изложители и гости. За първа година това става действителност посредством бутон,,Заяви среща " на уеб страницата на Digital4.

,,Това, което следим при всички събития, е че хората идват, с цел да вършат бизнес, да основат контакти. Решихме да улесним хората с бутона,,Заяви среща ". Той дава опция всеки един участник, който е записан за събитие с едно кликване да съобщи среща с преподавател или някой от сътрудниците на събитието “, сподели още Преслав Бобев.

Организаторът на Digital4 съобщи, че България е една от водещите стопански системи на Балканите във връзка с дигитализацията и ecommerce бранша.,,България е и първата балканска страна с компания еднорог “, напомни Преслав Бобев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР